Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Kør dit haveaffald på ‘genneren’ igen fra mandag

Mandag åbner Herlevs nye genbrugsstation, og lørdag er der officiel åbningsfest med hoppeborg, lege, plantebytte og pølser.

Herlevs nye genbrugsstation, som er tre gange så stor som den gamle, slår porten op fra mandag, hvor herlevborgere igen kan komme forbi med stort og småt brændbart, haveaffald, kemikalier og andet affald. De normale åbningstider med bemanding fra klokken 12 til 18 i hverdage og 10 til 18 i weekender gælder fortsat, fremgår det af kommunens hjemmeside. Men den døgnåbne tilgang gælder først fra lørdag 20. august.

Netop lørdag næste uge kan man udover at komme af med noget også få sig en oplevelse, når Herlev Kommune officielt markerer genåbningen af genbrugspladsen med en åbningsfest.

Det sker fra klokken 10 til 14, hvor der både vil være noget til børnene (hoppeborg, slushice, lege etc.) og de voksne (plantebytte, workshop, pølser) samt diverse taler.

Se programmet her.

Mere brugervenlig

Genbrugsstationen i Herlev har været lukket hele juli i forbindelse med flytning fra den tidligere til den nye, men nu genåbner den altså og på en ny adresse – Mileparken 23. Og der er meget at se frem til.

Brugervenligheden og sikkerheden er øget ved at adskille let og tung trafik i en cirkelformet opbygning. Den yderste del af cirklen er forbeholdt lette køretøjer såsom personbiler, den inderste del er udelukkende for lastbiler og anden tung trafik. I udformningen har det været vigtigt at fremtidssikre pladsen, så der vil være plads til nye fraktioner af affald. Derudover er størstedelen af containerne for borgere placeres i direkte niveau. Det vil mindske tunge løft, lyder det i kommunens beskrivelse.

LÆS MERE om stationen her.

SE lokalplanen for stationen her.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!