Herlev Bladet

Arbejder på genåbningen af en del af Herlev

Der knokles lige nu for, at gøre Herlevs skoler og børnehaver klar til at tage imod børnene efter påske, oplyser Herlev Kommune.

Som statsminister Mette Frederiksen (S) meldte ud i går, så kan de yngste borgere igen komme i skole og dagtilbud efter påske. Også i Herlev, hvor der lige nu arbejdes på de særlige planer skoler og dagtilbud kommer til at åbne efter.

Herlev Kommune oplyser, at man er i fuld gang med det store arbejde, der ligger i at få alt det praktiske på plads, så skoler og dagtilbud kan åbne. Kommunen informerer løbende på Herlev.dk og direkte til de berørte forældre.

Lukningerne af store dele af kommunen – for eksempel rådhuset, kulturinstitutioner, idrætsfaciliteter osv. – fortsætter. Samtidig er forsamlingsforbud og de andre regler, der skal sikre, at smitte ikke spredes, mindst lige så vigtige som før den gradvise genåbning, understreges det fra rådhuset.

LÆS OGSÅ: Videodagbog fra særlige dage

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....