Herlev Bladet

Tag på påskegåtur rundt i Herlev

Herlev Kirke har arrangeret en påskegåtur rundt i byen, der giver mulighed for at blive klogere på, hvorfor det nu lige er, vi holder påske.

Der bliver jo ingen påskegudstjenester i år, så derfor har Herlev Kirke arrangeret en påskegåtur med otte poster. Gåturen begynder ved indgangsdøren til Herlev Kirke og slutter ved sognehuset.

Man går fra kirken op til Medborgerhuset, et smut op til Hospitalsparken, tilbage ad Herlevgårdsvej, hvor der er en post ved Bethania og så til kirkegården, hvor der er to poster. Gåturen slutter ved sognehuset, hvor man kan aflevere et gækkebrev med sin mailadresse, og så får man besked om, hvordan man kan få et lille påskeæg.

Undervejs  bliver deltagerne klogere på, hvad der egentlig skete i påskens dage. Herlev Kirke opfordrer til, at deltagerne fotograferer posterne, så man ikke skal røre ved noget og, at man selvfølgelig holder god afstand, hvis man møder andre deltagere.

Posterne er klar nu og vil hænge der frem til på mandag, oplyser kirken.

LÆS OGSÅ: Dagbog med en opskrift. 

 

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....