Herlev Bladet

Vågnede af larm fra tyv

En beboer på Ametystvej vågnede ved at en indbrudstyv larmede. Politiet efterlyser den mistænkte.

Københavns Vestegns Politi har modtaget en anmeldelse om et villaindbrud søndag den 5. april mellem klokken 00.20 og kl. 00.35 på Ametystvej.

En beboer i villaen vågnede af noget larm, og derfor stod han op. Beboeren så en ukendt person løbe hurtigt fra stedet. Den mistænkte indbrudstyv havde knust en rude og beskrives som:
Mand, ung af udseende, 180-185 centimeter høj med spinkel kropsbygning. Han var iført en grå fleece-lignende trøje, grå bukser og mørkeblå, rund strikhue.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

LÆS OGSÅ: En anholdt efter bombetrussel ved hospitalet

 

 

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....