Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Kommunen og frivilligcentret bliver partnere

Fire-årig aftale vurderes til at have stor betydning økonomisk og den knytter også tættere bånd mellem kommune og frivilligcentret.

Mulighed for at lave flere tilbud og skabe flere netværk.  Samt muligheden for  at blive mere synlig. En af konsekvenserne af et partnerskabsaftale mellem Frivilligcenter Herlev og Herlev Kommune, som blev underskrevet sidste tirsdag. De underskrivende parter i det tilfælde borgmester Thomas Gyldal Petersen og bestyrelsesformand Erik Nielsen.

Formaliseret samarbejde

Frivilligcentret blev i sin oprindelige form etableret for 28 år siden ud fra den grundkonstruktion, at kommunen skabte rammerne og økonomien, mens ellers ikke var inde over.  Efterhånden er samarbejdsbåndene mellem center og kommune dog blevet tættere, og det er et stadig mere formaliseret samarbejde, der nu fører til en partnerskabsaftale, som ganske enkelt er et boost af centrets økonomi. Den fire år lange aftale tilfører 300.000 kroner årligt oveni den oprindelige bevilling, oplyser centerleder Tina Andersen Messaoudi.

»Tak for, at I tror på vores idéer«, bemærkede bestyrelsesformand Erik Nielsen i sin tale.

Hyldede det frivillige Herlev

Borgmester Thomas Gyldal Petersen betonede, at man nu var enige om at ’formalisere samarbejdet en lille smule mere’. Og så hyldede han det  frivillige Herlev i sin tale.

»At give sin tid til andre er noget af det fornemmeste, man kan. Mange borgere i Herlev lever et bedre liv, end de ellers ville have gjort, takket være de sten, der er kastet i luften her.  Og der er ikke blevet mindre behov for fællesskab«, lød borgmesterens ord, hvor han også karaktesirede ’Herlev som en by, hvor man kender hinanden og er noget for hinanden’.

Bobler og fællessang

Herefter var der bobler, jordbær dyppet i chokolade og fællessang af Lungeforeningen til den velkendte ’Bamses Fødselsdag’. Han havde ikke fødselsdag, men en festlig dag, det var det.

LÆS OGSÅ: Budgetaftalen: Herlev holder serviceniveauet

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!