Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Kommunen reducerer årets julebelysning

På grund af energikrisen har Herlev Kommune valgt at droppe lys i de kommunale juletræer på nær ét.

Opdateret 27. september  klokken 13.55 hvor Herlev Kommune oplyser, at der er tale om forslag og udgangspunkt for videre beregninger, som altså ikke er endeligt vedtaget, som Herlev Kommune oplyste til Herlev Bladet i første omgang. 

Trods energiforsyningskrisen vil der være lys i det store juletræ, der traditionen tro opstilles foran Herlev Kirke, og hvor juletræstændingen byder på både musik, events for børnene samt tale ved borgmester Thomas Gyldal Petersen. Det oplyser Herlev Kommune efter spørgsmål fra Herlev Bladet.

LÆS OGSÅ: Lancerer energisparetiltag

Energikrisen spiller dog den kommunale julebelysning et puds. Det store juletræ vil være det eneste kommunale juletræ, som får lov at lyse op og dermed forbruge elektricitet. Tidsrummet med lys i juletræet begrænses til tidsrummet kl. 15-22, og perioden forkortes til 1. søndag i advent, 2. søndag i advent samt fra 3. søndag i advent til og med 2. juledag.

Rundt om i kommunens bygninger opsættes juletræer som vanligt, men på disse vil der i år ikke være elektrisk julebelysning.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!