Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Kvinden fra Tofteledet er løsladt

Retten har valgt at løslade kvinden, der er sigtet for at dræbe og partere sin mand i en villa på Tofteledet.

Den ældre kvinde, der er tiltalt for at dræbe og partere sin mand, er blevet løsladt. Det oplyser Vestegnens Anklagere på Twitter, hvor det også oplyses, at sigtelserne bliver opretholdt. Der er ingen oplysninger om, hvorfor retten har valgt at løslade kvinden.
Den ældre kvinde er sigtet for i juli i år at have dræbt sin mand på parrets adresse på Tofteledet.  Hun er også sigtet for at have parteret mandens lig og gravet hans jordiske rester ned i henholdsvis husets have og ved en kolonihave. Kvinden er derfor blevet sigtet for krænkelse af gravfreden og usømmelig omgang med lig. Kvinden nægter sig skyldig i drab.
Politiet arbejder lige nu i Haveforeningen Hjortespring sammen med arkæologer fra Moesgaard Museum. Øjensynligt leder de efter ligdele af kvindens mand, som kvinden ifølge sigtelelsen har gravet ned både i sin egen have på Tofteledet og i kolonihaven. Pressen er lidt over klokken 13 i dag blevet bedt om at forlade haveforeningen.
Ifølge Herlev Bladets oplysninger har det ældre ægtepar boet på Tofteledet i mange år. Parret bliver betegnet som lidt forhutlede, og manden var ifølge naboer alvorlig syg. Han var blandt andet kendt i området, fordi han ofte samlede flasker.
Læs også: Kvinde fra Tofteledet sigtet for at dræbe og partere sin mand.
Opdateres… 

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!