Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Lokalpolitiet fortæller hvordan man jager juletyve på porten

Tirsdag aften fra klokken 18 til 20 tropper Københavns Vestegns Politi op på torvet i Herlev Bymidte Butikscenter og giver gode råd mod indbrud i julen.

Stop tyven. Inden han kommer inden for døren. Det er målet med Københavns Vestegns Politis årlige ‘Operation Julelys’, som tirsdag denne uge fra klokken 18 til 20 rammer Herlev. Nærmere bestemt centertorvet i Herlev Bymidte Butikscenter ude foran Føtex.
Selvom antal indbrud i boliger på Vestegnen er dalende fra 3.052 indbrud i 2016 til 2.460 i 2017 er der god grund til at være opmærksom netop i julen, oplyser Københavns Vestegns Politi
‘Det skyldes at indbrudstyve foretrækker at arbejde i mørke og det er nemt at finde på denne årstid’, lyder det fra politiet i en pressemeddelelse.
Tænd lyset
Kodeordet er lys. Eller rettere, som politiet oplyser: Lys, trængsel og alarm.
‘Lys skræmmer tyven væk, for så kan han ikke arbejde uset. Simple tænd/sluk-ure, som tænder lys i mørket, kan få tyven til at gå uden om din bolig. Og har du ikke allerede tænd-/sluk-ure, så giver vi ét til de første 50 borgere i hver kommune der besøger os på vores tur rundt i politikredsen’, siger Københavns Vestegns Politis indbrudsekspert, Bent Nikolajsen, i pressemeddelelsen.
LÆS OGSÅ: En anholdt efter indbrud i klub
Udover Herlev tager ‘Operation Julelys’ rundt i alle 11 kommuner på Vestegnen.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!