Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Louise Borglits familie ønsker sig ro på årsdagen for mordet

Søsteren til Louise Borglit, der sidste år blev dræbt i Elverparken, ser helst, at årsdagen ikke bliver markeret.

Den 4. november er det et år siden Louise Borglit blev dræbt i Elverparken. Familien ønsker ingen markering. Arkivfoto: Henrik Lüthcke

»Vi har brug for ro til at mindes på vores egen måde, og det kan være svært, når der konstant er fokus på sagen. Derfor er en lysceremoni, et fakkeloptog eller anden form for offentlig   begivenhed på årsdagen slet ikke noget, vi har brug for, og det håber vi, folk kan forstå«, forklarer Louise Borglits søster.

Hun tilføjer, at hun godt er klar over, at drabet på søsteren var noget, der rystede hele byen og satte tryghed på dagsordenen. Men at det virker som om, at borgerne er kommet videre.

Det arbejder hun og familien også på, og netop derfor håber hun, at der på årsdagen ikke vil blive gjort noget større ud af det. Men når det er sagt, understreger hun:

»Det er selvfølgelig helt op til folk selv, om de vil sætte et lys eller lægge blomster på dagen, det er helt fint med os«, siger hun, der takker for den støtte, der har været indtil nu, men opfordrer til, at folk nu vil respektere, at familien vil have lov til at sørge i fred.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!