Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Mistænkt krænker måske på spil igen

Den mand, som politiet har sigtet for blufærdighedskrænkelser, var tilsyneladende på spil i Hjortegården i går.

Politiet rykkede i går ud til Hjortegården efter to anmeldelser, der tilsynelandende gik på den samme mand, som politiet i løbet af den seneste uge har sigtet for blufærdighedskrænkelser. 

‘Vi modtog to anmeldelser i den forbindelse i går fra området omkring Hjortegården. En anmeldelse hvor nogle piger havde set en person, der kunne være mistænkte og en, hvor en dreng muligvis var blevet berørt af en person, der kunne ligne mistænkte. Vi har været tilstede i forbindelse med begge sager,’ skriver Københavns Vestegns Politi i en mail til Herlev Bladet.

Herlev Bladet har spurgt politiet, hvorfor den mistænkte mand ikke er blevet varetægtsfængslet. Til det lyder svaret:

‘Den mistænkte i de sager, der har været i området, er alene mistænkt for sager, der kan give bøde og derfor har der ikke været grundlag for at søge at fremmestille manden i grundlovsforhør,’ skriver Københavns Vestegns Politi, der yderligere oplyser, at manden ikke blev anholdt i forbindelse med episoden i Hjortegården i går.

Ifølge Herlev Bladets oplysninger var mindst én gruppe af vrede borgere i går ude at lede efter den mistænkte. Politiet opfordrer til, at man ikke begår selvtægt, men kontakter politiet, hvis man har oplysninger i sagen.

‘København Vestegns Politi er fortsat i tæt dialog med Herlev Kommune og boligforeningen om sagen og er fortsat markant til stede med patruljer i området. Hvis der er borgere, der har informationer i sagen, så er de meget velkomne til at hive fat i vores patruljer i området eller ringe på 114,’ skriver politiet.

LÆS OGSÅ: Nyt om drabssag: Fik besked om at køre til Herlev. 

 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!