Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Morten Bødskov bliver ny forsvarsminister

Efter at transportminister Benny Engelbrecht torsdag trak sig, har statsministeren lavet en ministerrokade, som blandt andet betyder, at det lokale folketingsmedlem nu skifter skatteministeriet ud med forsvarsministeriet.

Efter Benny Engelbrechts afgang som transportminister har statsminister Mette Frederiksen (S) lavet en ministerrokade, som betyder, at Herlevs folketingsmedlem Morten Bødskov (S) nu bliver forsvarsminister i stedet for skatteminister.

Ifølge en pressemeddelelse fra Statsministeriet udnævnes forsvarsminister Trine Bramsen til transportminister og minister for ligestilling, idet ligestillingsområdet samtidig overføres fra Beskæftigelsesministeriet til Transportministeriet. Medlem af Folketinget Jeppe Bruus udnævnes til skatteminister.

Beskæftigelsesminister og minister for ligestilling Peter Hummelgaard vil herefter fremover benævnes beskæftigelsesminister.

Statsministeren præsenterer de nye ministre for Hendes Majestæt Dronningen på Amalienborg kl. 11.00. Forsvarsminister Trine Bramsen vil dog ikke deltage i audiensen på grund af smitte med COVID-19.

 

LÆS mere om ministerrokaden her

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!