Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Visitationszonen er ophævet

Visitationszonen i dele af Gladsaxe, Rødovre og Herlev blev oprettet den 3. december efter et skuddrab i Rødovre samme dag, og visitationszonen blev udvidet den 7. december efter et skuddrab i Herlev. Nu er den ophævet.

Efter at der har være relativ ro i bandemiljøet på vestegnen i januar, ophævede politiet tirsdag aften den visitationszone i dele af Gladsaxe, Herlev og Rødovre, der blev oprettet i forbindelse med flere skudepisoder i december. Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Den blev oprettet den 3. december efter et skuddrab i Rødovre samme dag, og visitationszonen blev udvidet den 7. december efter et skuddrab i Herlev. Visitationszonen er blevet forlænget flere gange og udløb altså tirsdag aften klokken 18.

Fortsætter indsats mod bander

I perioden er i alt 111 personer blevet visiteret og der er i den forbindelse rejst 20 sigtelser. Der er rejst én sigtelse for overtrædelse af knivloven og én for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer – resten af sagerne handler om overtrædelse af færdselsloven.

Selvom visitationszonen nu bliver ophævet, så fortsætter Københavns Vestegns Politi den massive indsats mod banderne og andre kriminelle miljøer:

»Og visitationszoner kan blive genindført med kort varsel, hvis det igen viser sig nødvendigt. Det er et godt værktøj for os af hensyn til borgernes tryghed og for at gøre det svært for de kriminelle at transportere våben rundt,« siger politiinspektør Michael Hellensberg.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!