Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Nu er fire mænd anholdt i drabssagen

Københavns Vestegns Politi har tirsdag morgen anholdt yderligere to i drabssagen fra Krebsdammen sidste år.

21. april berettede Københavns Vestegns Politi, at man nu i alt havde anholdt to mænd i drabssagen fra december sidste år ved Krebsdammen, og tirsdag morgen har man så anholdt yderligere to. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Yderligere én fængslet i drabssag 

‘De to mænd er mistænkt for medvirken til drab i forbindelse med en skudepisode den 7. december 2021, hvor en ung mand blev dræbt og en blev såret ved Krebsdammen i Herlev. De to mænd blev anholdt i morges efter længere tids efterforskning,’ lyder det i pressemeddelelsen.

»Vi har dermed i alt fire anholdte i sagen, men efterforskningen fortsætter, og jeg vil derfor ikke udelukke at der kan komme flere anholdelser,« siger vicepolitiinspektør Peter Malmose.

Har været sigtet siden december

En af de to anholdte er den 41-årige mand, som har været sigtet i sagen siden december, men ikke fængslet. Hidtil har det været vurderet, at der ikke var materiale til at fremstille manden, men det har ændret sig efter fund af nye spor.

Derfor bliver han senere i dag fremstillet i grundlovsforhør i retten i Glostrup. Det gælder også den anden anholdt – en 36-årig mand. Her vil anklagemyndigheden kræve lukkede døre, og derfor har Københavns Vestegns Politi ikke yderligere kommentarer for nu.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!