Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Nyt lys i Elverparken

Torsdag eftermiddag trykkede borgmesteren på kontakten og tændte nyt lys og håb om lysere tider i Elverparken.

Over hundrede Herlevborgere var dukket op, da borgmester Thomas Gyldal Petersen (A) torsdag ved 17-tiden trykkede på kontakten og tændte lys i de nye armaturer, som ÅF Ligting og Seas/Nve har installeret rundt omkring i Elverparken.

»Jeg glæder mig til at se, hvordan lyset kan skabe tryghed«, lød det blandt andet fra borgmesteren, der understregede, at Herlevborgerne er blevet bedre til at passe på hinanden.

LÆS OGSÅ: Flere nye henvendelser i mordsag

Der blev også sunget sange som blandt andet ‘Når lyset bryder frem’ af Sebastian på en dag, som mange havde set frem til. Ikke mindst børnene, som straks efter talerne kastede sig over legepladsen, som er et af de steder, der har fået en ny og sjov belysning. Andre steder er indgange til parken og på stierne.

Belysningen er en del af ‘Herlev passer på Herlev’-projektet og er blevet til i samråd med borgerne i nabolaget på diverse borgermøder. Tiltaget er opstået som et ønske fra borgerne om mere tryghed efter sidste års tragedie i november, hvor den 32-årige Louise Borglit blev dræbt i parken.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!