Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Omlægning til rundkørsel skaber mange meter bilkøer i fredagstrafikken

Man skal væbne sig med tålmodighed, når man færdes i fredagstrafikken i Herlev i dag fredag 27. januar. Omlægningen af krydset Herlev Hovedgade/Herlev Ringvej til rundkørsel skaber meterlange bilkøer.

Det er ikke unormalt, at der er gang i trafikken fredag eftermiddag i Herlev – men i dag fredag 27. januar er den helt gal.

Krydset Herlev Hovedgade/Herlev Ringvej er i dag blevet omlagt til en oval rundkørsel for at gøre plads til letbanearbejde, selvom det var planen, at det først ville træde i kraft fra på mandag den. 30 januar.

Det har skabt lange bilkøer på blandt andet Herlev Bygade, hvor billister kommer fra rundkørslen på Herlev Ringvej og holder i en lang kø på Herlev Bygade for at kommer over krydset på Herlev Hovedgade.

På modsatte side af krydset på Herlev Hovedgade, er der også kommet en markant øget trafik efter omlægningen til rundkørsel, da mange bilister nu er begyndt at køre ad Engløbet og Sønderlundvej for at slippe udenom rundkørslen.

Man må derfor væbne sig med tålmodighed, når man skal færdes i trafikken fredag eftermiddag.

Herlev Bladet har kontaktet Herlev Kommune og Hovedstadens Letbane for at spørge ind til den kaotisk trafiksituation, som omlægningen til rundkørsel på Herlev Ringvej har skabt, samt hvad de har tænkt sig at gøre ved det, men de har har endnu ikke svaret på Herlev Bladets spørgsmål.

Herlev Bladet følger op på sagen.

Læs også: Påkørte bevidst kolonihavehus

 

 

 

Fotos: Line Egebjerg Kundsen.
Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!