Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Plads til snak, kys og eftertanke

Tirsdag blev tre helt særlige 'dialogbænke' indviet i Herlev. De er lavet af og til Herlevborgere med inspiration i den verdensberømte SAXBO-kunst.

Skal der hygges, hviles, snakkes, forsones, drøftes eller måske kysses, så har Herlevborgerne lige fået tre helt unikke platforme til det. Nemlig de såkaldte ‘dialogbænke’, hvoraf den ene blev officielt indviet tirsdag. ved Paletten ud mod Herlev Bygade.

Det skete blandt andet med en borgmestertale leveret af Thomas Gyldal Petersen (S) foran mange af de børn og voksne, som har været med til at kreere bænkene efter inspiration fra den verdensberømte SAXBO-kunst, som kommer fra Herlev.

Mere dialog

»I har været med til at sætte spor i Herlev, og jeg håber, at de her bænke vil give anledning til meget mere dialog fremover, og at samtalen kan få endnu bedre vilkår i vores by,« lød det blandt andet fra borgmesteren til de små og store kunstnere.

Han understregede, at bænke var store og brede og dermed ‘corona-venlige’.

LÆS OGSÅ: Se, om du kan få gratis mundbind

Dialogbænkene er blevet til på baggrund af Gammelgaards udstilling SAXBO 90. I anledning af 90-året for SAXBO-værkstedets start, inviterede Gammelgaard børnefamilier, elever fra Herlev Billedskole og andre interesserede til en workshop.

Læs mere om bænkene og kunstnere i næste uges Herlev Bladet.

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!