Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Planter langs bygaden udsat for hærværk

Seks store kummer med planter langs Herlev Bygade er i den her uge blevet udsat for hærværk. Det ærgrer driftleder i kommunens serviceafdeling.

Tirsdag i den her uge var en af kommunens folk forbi bygaden for at sikre sig, at blomsterne i de store blomsterkummer langs bygaden havde det godt. Men det havde de ikke, oplyser driftleder i Herlev Kommunens serviceafdeling, Michael Andersson.

»Vores planter er blevet revet op af seks af kummerne, og de er blevet smidt rundt omkring på vejen. Ved Hjulmanden Hus er de hævet og smidt i gadekæret. Det er sindsygt bittert,« lyder det fra en frustreret driftleder, der kalder det hærværk, det som planterne er blevet udsat for.

Læs også: Sådan bliver juletræstændingen i år

Det må gerne stoppe 

Det er lykkes kommunens gartnere at reparere flere af plantekummerne, men to af dem kræver en helt ny genplantning, før de kan stå flot igen. Det er den ved fodgængerfeltet ved Synoptik og den ved juletræet, der er hårdest ramt.

»Det er fuldstændig meningløst. Det koster penge og unødig arbejdsindsat. Vi vil sætte pris på, at det stopper,« siger Michael Andersson, der fortæller, at det ikke har været et problem tidligere på året:

»Der er sket en eller anden dårlig udvikling, og den håber jeg ikke fortsætter.«

 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!