Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Politiet affyrer varselsskud ved Herlev station

Københavns Vestegns Politi har her til aften affyret varselsskud i Herlev. Ingen er kommet alvorligt til skade og politiet har anholdt to personer, oplyser politiet.

Klokken 18.38 her til aften tirsdag forsøgte politiet at bringe en bil til standsning på en parkeringsplads ved Stationsalleen 7 ved Herlev station i forbindelse med en politiforretning, oplyser politiet her til aften.

I stedet for at stoppe, valgte føreren af bilen at accelererede mod politipersonalet. En politimand blev ramt af bilen og derfor valgte politimandens kollega at afgive et varselskud op i luften. Bilen fortsatte meget hasarderet og ramte en fodgænger på vejen væk.

To personer anholdt

Kort efter fandt politiet bilen og efterfølgende blev to personer anholdt. De er blandt andet blevet sigtet for forsøg på grov vold, for vold mod politiet og for at have bragt andres liv i fare.
Både fodgængeren og politimanden blev efterfølgende tjekket på skadestuen, men har alene pådraget sig knubs. Anklagemyndigheden er nu i gang med at tage stilling til, om de to anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør onsdag.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!