Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Politiet efterlyser 44-årig mand for knivoverfald i Herlev

Københavns Vestegns Politi efterlyser den 44-årig Cengiz Teker. Han er mistænkt for at have begået grov vold med kniv lørdag 1. december 2018 i Herlev.

Københavns Vestegns Politi efterlyser torsdag den 44-årige Cengiz Teker mistænkt for et groft knivoverfald lørdag 1. december.

Ifølge vicepolitiinspektør Claus Bardeleben var der en relation mellem den 44-årige og den person, som han stak ned i et område nordvest for Hjortespring-kvarteret i Herlev.
Han oplyser, at manden er farlig, og at der er en sandsynlighed for, at han stadig befinder sig i Herlev. Derfor skal man ikke forsøge at tage kontakt til ham, men derimod ringe til politiet.

Var allerede efterlyst
Cengiz Teker var i forvejen efterlyst, fordi han 2. november 2018 blev meldt bortgået fra Psykiatrisk Center Sct. Hans i Roskilde, hvor han var tvangsanbragt.

LÆS OGSÅ: Opdateret: Sagen henlægges – knivoffer vil ikke tale med politiet

»Manden er kendt af politiet for brug af slagvåben samt kniv og skal betragtes som farlig. Vi opfordrer derfor til at man kontakte politiet, hvis man har set ham eller ved, hvor han befinder sig. Hvis man træffer ham, skal man ikke selv forsøge at tilbageholde ham, men ringe til os, så er vi klar til at håndtere sagen«, siger vicepolitiinspektør Claus Bardeleben.

Cengiz Teker beskrives som:
Mand af tyrkisk afstamning, 44 år, 178 centimeter høj og almindelig af bygning. Han har flere ar i ansigtet og i baghovedet, kort mørkt hår og brune øjne.

Har du oplysninger om Cengiz Tekers færden, så kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på telefon: 43 86 14 48.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!