Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Opdateret: Louise-drabet – ny søgning efter gerningsvåben uden resultat

Onsdagens eftersøgning med politihunde øst for Elverparken gav ingen nye spor.

Onsdag 5. december, over to år efter drabet på 32-årige Louise Borglit i Elverparken, var politiet igen i ‘marken’ for at søge efter det gerningsvåben, som endnu ikke er blevet fundet. Men desværre uden resultat, oplyser efterforskningsleder Ole Nielsen fra Københavns Vestegns Politi.
LÆS OGSÅ: Louise-drabet: Politiet undersøger Elverparken igen
»Der er ikke kommet mere ud af hundesøgningen, men vi arbejder stadig på sagen, og det her er en vinkel, som vi har beskæftiget os med tidligere, og nu giver vi den et nyt forsøg, for vi bliver ved med at lede efter drabsvåbenet, indtil vi finder det«, slår han fast.
Hvorfor to år efter?
Denne onsdag havde man sat i alt otte politihunde på sagen, og de ledte hovedsageligt på et område øst for Elverparken mellem Entedalen og Motorring 3.
Måske det kan undre, at man sætter en hundesøgning i gang over to år efter drabet på Louise Borglit, men til det svarer Ole Nielsen, at det skyldes, at man har lavet en såkaldt peer review. Altså nedsat en gruppe af erfarne efterforskere fra andre politikredse til at se på sagen med friske øjne. Og det er den gruppe, der har vurderet, at der godt kan komme noget nyt ud af endnu en eftersøgning.
Herlev Bladet følger sagen i næste uges avis.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!