Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Politiet efterlyser oplysninger om bil i drabssag fra Herlev

Københavns Vestegns Politi offentliggør nu billeder af den bil, som blev fundet tæt på gerningsstedet til skuddrabet i Herlev den 7. december.

Politiet efterlyser nu oplysninger om en sort personbil, der blev fundet i umiddelbar nærhed af gerningsstedet til skuddrabet på en 21-årig mand og drabsforsøget på en 25-årig på Krebsdammen i Herlev.

Bilen er blevet undersøgt minutiøst for spor – og politiet hører meget gerne fra vidner, der har bemærket bilen i timerne op til skyderiet, som fandt sted i tiden før politiet modtog anmeldelse om, at en hårdt såret mand var blevet bragt ind til Herlev Hospital. Manden var kommet til hospitalet kort før klokken 01 tirsdag den 7. december 2021, skriver politiet.

LÆS OGSÅ: Mand anholdt i drabssag fra Herlev 

Politiet hører meget gerne fra vidner, der har bemærket bilen i timerne op til skyderiet. Foto: Københavns Vestegns Politi

 

Bilen er en sort Skoda Roomster årgang 2011 med registreringsnummer GW24064. Den er stjålet fra sin retmæssige ejer den 1. december 2021. Politiet hører meget gerne fra vidner, der har set bilen i timerne op til skyderiet.

Samtidig søger politiet også vidner, der i tiden umiddelbart efter forbrydelsen, så den 25-årige mand, som blev såret ved skyderiet. Manden blev samlet op af en god borger, da den hårdt sårede 25-årige stod ved krydset Kredsdammen/Ring 4 klokken ca. 00:45 i tiden kort efter skyderiet, skriver Københavns Vestegns Politi. Vidner der har set den sårede mand, hører politiet meget gerne fra.

»Der pågår intensivt efterforskning. Lige nu er der dog ikke øvrige ting, vi kan dele med offentligheden,« siger politiinspektør Michael Hellensberg.

Vidner kan kontakte Københavns Vestegns Politi hele døgnet på 43861448

LÆS OGSÅ: Kommune og politi arbejder på at genskabe tryghed efter skyderi

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!