Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Kommune og politi arbejder på at genskabe tryghed efter skyderi

Herlev Kommune samarbejder med politiet om at genskabe trygheden i området Hækmosen/Krebsdammen efter et skyderi natten til tirsdag, hvor to mænd blev ramt.

Københavns Vestegns Politi har siden klokken 01.00 natten til tirsdag været talstærkt tilstede ved Hækmosen/Krebsdammen, hvor to mænd i nat blev ramt af skud. Det vides endnu ikke, hvem og hvorfor, men Herlev Kommune samarbejder med politiet om at genskabe trygheden i området.

Det gør man ved blandt andet at indsætte SSP i området, og der er kommet ekstra folk på, så SSP er i hele Herlev i dag. Derudover er tryghedskonsulenten i området og vil søge dialog med boligforeningerne og grundejerforeningerne. Herlev Kommune har også informeret ud til alle forældre til skolebørn via Aula samt til daginstitutionerne.

Er man bekymret, kan man kontakte tryghedskonsulent Linda Liebst på: Telefon 21545894.

Endelig er Københavns Vestegns Politis tryghedsfolk også tilstede med den mobile politistation.

Visitationszone igen

De sidste dage har der både været skyderi på Nørrebro, Islev og Frederiksberg med flere dræbte, men om nattens skyderi har forbindelse til noget af det vides endnu ikke.

3. december indførte politiet visitationszone i både Rødovre og Herlev på grund af ovenstående frem til 17. december. Det skete i øvrigt efter, at man 1. december lige havde ophævet en visitationszone fra oktober i blandt andet Herlev som følge af en bandekonflikt.

Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som har set eller hørt noget mistænkeligt i området i nat. Ring 114 eller på telefon 43861448.

Truet med pistol

Det er ikke første gang inden for kort tid, at politiet er tilstede i netop det nordlige Herlev. I oktober var man på Valnæsvej, hvor en mand truede en betjent med en pistol, hvorefter to gerningsmænd flygtede fra stedet. De er så vidt vides endnu ikke fundet.

LÆS MERE: Politimand blev truet med pistol

Herlev Bladet følger sagen…
Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!