Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Politiet efterlyser vidner til skyderi ved ringvejskrydset

10 skud mod en personbil tirsdag aften medførte, at føreren kørte ind i en lygtepæl ved krydset Herlev Ringvej - Herlev Hovedgade. Episoden kan have relation til en intern konflikt i en bande på Nørrebro. Politiet efterlyser vidner.

Københavns Vestegns Politi efterlyser vinder i forbindelse med et skyderi mod en personbil af mærket VW Polo tirsdag lidt før klokken 21.30. I alt 10 skud på Herlev Ringvej fra Tornerosevej og frem til ringvejskrydset er blevet registreret, og de sidste af dem medførte, at føreren, der blev skudt imod, kørte ind i en lygtepæl ved siden af Herlev Bymidte Butikscenter.
Skuddene kom angiveligt fra en sølvfarvet Audi, formoder politiet, der senere samme aften netop fandt en sort Audi udbrændt ved Haslev. Men ingen spor af gerningsmanden/-mændene.
Føreren af Polo’en havde efter den første skudepisode foretaget en U-vending og var kørt mod krydset Herlev Hovedgade og Herlev Ringvej, fulgt af den bil, hvor skuddene kom fra. Ved krydset blev Polo’en beskudt igen og kørte galt. Herefter flygtede føreren fra bilen, oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.
Politiet oplyser, at man efter hændelsen har intensiveret sin tilstedeværelse i Herlev og har iværksat tryghedsskabende patruljering i området.
Formentlig intern bandekonflikt
Skudepisoden i Herlev kan have relation til et lignende skyderi samme aften ved Lygten på Nørrebro, hvor en mand blev skudt i begge arme. Ydermere til endnu et skyderi onsdag aften på Haraldsgade/Ragnhildsgade, hvor der fra en bil blev skudt mod en gruppe unge mennesker. Politiet var tilfældigt på stedet og skød tilbage. Senere blev det, man formoder var gerningsbilen, fundet ikke langt derfra.
»I forbindelse med skyderiet efterforsker vi en persongruppe der holder til dels på Vestegnen og dels i København og i den nordlige ende af Midt og Vestsjællands politikreds. Derfor er vi i meget tæt kontakt med Københavns Politi, Midt- og Vestsjælland Politi og Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter«, lyder det fra  efterforskningsleder Mikael Wern i pressemeddelelsen.
Københavns Politi bekræfter i en lignende pressemeddelelse, at årsagen til skyderierne formentlig er en konflikt i bandemiljøet, efter en bandegruppering fra Nørrebro er blevet splittet op i to nye grupperinger. Den ene med forbindelse til Greve/Hundige-området og den anden til Nørrebro/Nordvest.
Efter de sidste dages hændelser har man valgt at indføre visitationszoner på Nørrebro og i Nordvest.
Har man oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på: 114.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!