Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Politiet: Får stadig tip i drabssag fra Elverparken

Københavns Vestegns Politi har endnu ikke modtaget det tip, der kan føre til Louise Borglits drabsmand, oplyser man.

I et nyt opslag på Københavns Vestegns Politis Facebookside oplyser man, at der stadig kommer tip ind i sagen om den 32-årige Louise Borglit, der 4. november 2016 blev knivdræbt i Elverparken.

»Siden den aften har jeg sammen med min kollegaer ledt efter den mand, der dræbte kvinden i Elverparken,« fortæller Nils Gjerlev, der er kriminalassistent.

Han fortæller videre:

»Jeg har aldrig oplevet så mange henvendelser, som vi har fået i denne drabssag, og der er god grund til at rose offentligheden. Men vi mangler fortsat den oplysning der gør, at vi kan gå ud og anholde gerningsmanden,« siger han i opslaget og tilføjer, at man har modtaget tip om knap 100 konkrete personer, som er blevet efterforsket grundigt uden resultat.

Mange knive

Man har også modtaget et stort antal knive, som borgere har haft mistanke om kunne være drabsvåbnet. Samtidig har der været omfattende gennemgang af teledata og der er blevet fortaget en lang række tekniske undersøgelser. Derudover har politiet forfulgt en række hypoteser – ikke mindst for kunne fastslå om drabsofret var tilfældigt eller efterstræbt, lyder det.

LÆS OGSÅ: Louise-sagen: Endelig svar på undersøgelser af knivfund

Det understreges, at Nils Gjerlev og hans kollegaer fortsætter efterforskningen, og i den forbindelse eftersøger man stadig den mand, som et vidne så løbe fra parken kort efter drabet.

Signalement: ‘Gylden i huden – i hvert fald ikke mørk

Manden beskrives som ca. 28-30 år, cirka 180 centimeter høj, tynd, nærmest spinkel af bygning. Han beskrives som ‘gylden i huden’ – i hvert fald ikke mørk og med et meget tyndt aflangt ansigt. Manden var iført sort jakke med sort hætte trukket over hovedet. Under hætten have manden en sort kasket og han var iført mørke bukser og mørke sko.

Har du tip eller oplysninger i sagen, så tøv ikke med at kontakte Københavns Vestegns Politi på 43861448.

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!