Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Politiet har endeligt identificeret de to skuddræbte

Københavns Vestegns Politi har nu endeligt identificeret de to skuddræbte i Sennepshaven tirsdag, og den hidtidige antagelse holder stik.

Københavns Vestegns Politi oplyser i en pressemeddelelse torsdag eftermiddag, at man nu endelig har identificeret de to mænd, der tirsdag denne uge blev skudt og dræbt i Sennepshaven i Herlev. Det er sket i samarbejde med svensk politi.

Der er tale om to svenske mænd på henholdsvis 21 og 23 år. Den endelige identificering bekræfter de antagelser, Københavns Vestegns Politi har haft siden tirsdag aften og de nærmeste pårørende er underrettet.

Af hensyn til efterforskningen kan Københavns Vestegns Politi ikke give yderligere detaljer i forbindelse med de to mænds identitet.

Tilbageholdende på grund af efterforskning

“Vi har forståelse for at denne sag giver anledning til mange spørgsmål i offentligheden, men vi håber samtidig på forståelse for, at vi bliver nødt til at være tilbageholdende med informationer i denne sag af hensyn til efterforskningen, som er meget omfattende og involverer en række danske politikredse og svensk politi”, siger politiinpektør Flemming Madsen i pressemeddelsen.

Københavns Vestegns Politi er fortsat massivt til stede omkring Sennepshaven i Herlev for at efterforske sagen og genskabe trygheden, forlyder det.

LÆS OGSÅ: Ikke noget der tyder på lokale unge

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!