Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Politiet om gerningsmænd i Sennepshaven: Ikke noget der tyder på lokale unge

Den mobile politistation er torsdag stadig i Sennepshaven for at skabe tryghed, og politiet understreger, at man er i gang med en massiv efterforskning.

Det tryghedsskabende arbejde fortsætter i Sennepshaven efter tirsdagens voldsomme dobbeltdrab. I samme forbindelse fortalte Københavns Vestegns Politi på en pressebriefing onsdag:

»Vi har en massiv efterforskning i gang og en tryghedsdagsorden derude, og der er ikke noget, der umiddelbart på nuværende tidspunkt tyder på, at det er lokale unge fra Sennepshaven, som er involveret«, sagde politidirektør Kim Christiansen.

Den mobile politistation fortsætter

For at berolige beboerne og vise sin tilstedeværelse har politiet igen torsdag valgt at placere sin mobile politistation i området, så beboere der har brug for at tale om tirsdagens hændelse eller har ny viden nemt kan komme til politiet.

»Jeg kan godt forstå, at borgere i Sennepshaven kan være utrygge i det område, hvor de bor, lever og opholder sig«, lød det også fra politidirektøren onsdag.

Ifølge ordensmagten vil politistationen formentlig også være der i morgen ligesom, der vil være ekstra patruljering og synlighed i lokalområdet.

LÆS OGSÅ: Mor og søn kom helt tæt på skuddrama

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!