Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Gyldal skal ingen steder

Borgmester Thomas Gyldal Petersen (A) er lettet over, at det nu er slået fast, at han ikke bliver minister. Og så er han smigret over, at have været nævnt i den sammenhæng.

Det var en lettet og glad borgmester Thomas Gyldal Petersen (A), der her til morgen endelig så alle rygter om, at han skal være minister manet i jorden, da Mette Frederiksen (A) offentliggjorde sin ministerliste.

»Jeg har aldrig nævnt mig selv som minister, og jeg har aldrig været i tvivl om, at min fremtid ligger i Herlev,« siger han til Herlev Bladet.

Ifølge Thomas Gyldal Petersen har Mette Frederiksen heller aldrig været i tvivl om, at han ikke har drømme om ministerbiler.

»Jeg kender Mette rigtig godt, og har snakket meget med hende, og hun har hele tiden vidst præcis, hvor jeg har stået,« siger Herlevs borgmester.

Læs også: Mor og søn helt tæt på skuddrama

Thomas Gyldal Petersen synes, at det har været smigrende, at så mange kommentatorer har gættet på, at han ville få en ministerpost.

»Jeg er både glad, smigret og ydmyg over, at så mange har haft den tanke, at jeg kunne udfylde sådan en rolle. Men min tilgang har altid været lokal, og jeg aldrig haft en ambition om landspolitik,« slår han fast.

Thomas Gyldal Petersen glæder sig over, at al snak om ministerpost eller ej nu forstummer.

»Nu stopper al den snak, og så vil jeg knokle en vis legemsdel ud af buskerne for at være med til at sikre, at socialdemokraterne kan beholde det ansvar, vi nu er blevet tildelt,« siger han.

Læs mere i næste uges avis.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!