Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Politiet: Kender ikke de dræbtes fulde identitet

Politiet informerer i skudsagen fra Sennepshaven, at de to dræbte endnu ikke er fuldstændig identificeret. Men det kan være to yngre svenske mænd.

Københavns Vestegns Politi oplyser i en pressemeddelelse, at man endnu ikke kender de to dræbtes fulde identitet. Noget der ellers har været fremme i flere medier.

Dog kan man sige, at man arbejder sammen med svensk politi og har en formodning om, at det kan være to yngre svenske mænd. Noget der stemmer godt overens med den svensk indregistrerede Renault, der blev fundet på stedet gennemhullet af skud.

Ifølge politiets foreløbige efterforskning er der blevet skudt mindst ti gange med flere våben – formentlig både pistol og automatriffel.

LÆS OGSÅ: Politiet efterlyser vidner i skudsag

“Vi er fortsat på et indledende stadie af efterforskningen, og der er stadig mange spørgsmål, der udestår. Derfor er vi også her til morgen massivt tilstede i Sennepshaven i Herlev – både for at efterforske skyderiet og for at genetablere trygheden i området”, siger politiinspektør Flemming Madsen i pressemeddelelsen.

De to dræbte blev skudt i Sennepshaven tirsdag kort før klokken 17.50 formentlig af flere ukendte gerningsmænd, som brugte både håndvåben og automatvåben.

De flygtede derefter fra stedet ifølge politiet i en lys Audi stationcar, som senere blev fundet i Nærum.

Har man viden i sagen, kan man kontakte politiet på 114.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!