Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Politiet lukker rockerklubhuse efter Herlev-slagsmål

11 klubhuse heraf tre på Vestegnen lukkes fra i dag og 14 dage frem på grund af eskalerende rockerkonflikt.

Politiet har nu bekræftet, at sidste fredags slagsmål til Herlev Fight Night var mellem Satudarah MC og Bandidos MC, og det var eskaleringen på en verserende konflikt mellem de to og deres støttegrupper. Det fremgår af en pressemeddelelse fredag, hvor politikredsene i København, på Sjælland og Lolland-Falster lukker i alt 11 rockerklubhuse fra fredag og foreløbig 14 dage frem.

Det gør de med baggrund i en vurdering af, at der efter Herlev-opgøret, og de efterfølgende sammenstød, der også har været, er betydelig risiko for yderligere angreb og voldelige hændelser. Endvidere vurderes det, at rockergrupperingernes klubhuse vil kunne udgøre et mål for yderligere angreb i konflikten, fremgår det af pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Ærgerlig stævnearrangør lader sig ikke slå ud

De to rockergrupperinger har som led i konflikten anvendt både skydevåben, stik- og slagvåben, der på grund af deres særdeles farlige karakter er egnet til at forvolde betydelig skade.

Konflikten vurderes ikke at være geografisk afgrænset, idet der i flere politikredse på Sjælland har været konkrete hændelser forøvet både i det offentlige rum, mod deres klubhuse og mod andre adresser, hvor medlemmer af grupperne bor.

Politiet vurderer sammenfattende, at der med baggrund i de mange angreb og hændelser siden den 27. oktober i Herlev, den geografiske spredning af disse hændelser og ikke mindst den forholdsvis korte tidsmæssige udstrækning mellem de enkelte episoder.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!