Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Politikere giver grønt lys til kunstgræsbane

Alle kommunalbestyrelsesmedlemmer på nær Enhedslisten og Kim Kristensen (V) valgte at i sidste uge at godkende etableringen af en kunstgræsbane på Ederlandsvej.

Alle partier udtrykte kritik af processen, men Venstre, konservative, SF og Socialdemokratiet stemte i sidste uge på kommunalbestyrelsesmødet for etableringen af en kunstgræsbane på Ederlandsvej ved B1973 dog med forbehold for, om den naboklage, der er indgivet, får opsættende virkning. Det afgøres af Nævnenes Hus, en uafhængig klageinstans, som naboerne har klaget til.

LÆS OGSÅ: Kunstgræsbane til politisk behandling på trods af klage

Kun Enhedslisten og Kim Kristensen, det andet V-mandat, stemte imod. Enhedslisten havde også lavet et ændringsforslag om at få udsat beslutningen for at finde et alternativ til det miljø- og sundhedsskadelige gummigranulat. Men det blev forkastet med kun to stemmer for (dem selv) og en (SF), der undlod at stemme.

Tre stemmer imod

Det oprindelige forslag blev vedtaget med tre stemmer imod: Enhedslisten og Kim Kristensen, som havde følgende udtalelse: ’da jeg gerne havde set forslaget udsat, for en yderligere debat i Kultur- og Fritidsudvalget, da det for mig er mangelfuldt på mange områder, økonomi, process og partshøringen’.

LÆS OGSÅ denne uges Herlev Bladet

Derudover udtalte også Enhedslisten, at man bortset fra miljøårsagerne også stemte imod den oprindelige indstilling på grund af mangelfuld borgerinddragelse og sagsfremstillingen.

Skulderklap til B1973

Alle politikere anerkendte i øvrigt det store arbejde, som B1973 har gjort og gør. Dog tilføjede Kim Kristensen, at man i stedet for i syd, hvor pladsen er knap, også kunne placere banen i nord. I samme forbindelse pointerede Marianne Dithmer (EL):

»Netop i syd mangler vi steder, hvor vi kan boltre os. Det skal vi måske nok tænke ind i hele planlægningen af erhvervsområdet dér,« lød det.

Læs mere om klagesagens behandlingstid i næste uges Herlev Bladet

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!