Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Priser

Social indsats udløste Årets Frivilligpris 2017

Anerkendelse. Lise Vognstrup på vegne af Lindehøj Sogns Menighedspleje fik prisen i lørdags valgt blandt tre andre stærke kandidater.

De har skabt et netværk for enlige forældre og kontanthjælpsmodtagere med børn. I et projekt under Samvirkende Menighedsplejer. Det har indtil videre kørt i to perioder med månedligt samvær og med samtaler med forældrene og aktiviteter for børnene. Og hvert arrangement slutter med fællesspisninger, ligesom der også har været afholdt arrangementer om lørdagen af social karakter med f. eks. kanosejlads.

»Hvis ikke I var der, ville deres liv ikke være, hvad det er nu«, lød anerkendelsen fra borgmester Thomas Gyldal Petersen, der lørdag til Topmøde for Frivillige på rådhuset overrakte prisen på vegne af Økonomi- og Planlægningsudvalget i kommunalbestyrelsen.

I fint selskab

Men det det lige meget om man er den store forening med næsten flere tusinde medlemmer eller den lille aktivitet, så er indsatsen anerkendt, og der var et skulderklap til alle godt 80 frivillige fra Herlev, da der lørdag var tredie udgave af det årlige ’frivillig topmøde’. Denne gang altså henlagt til rådhuses kantine.

Lise Vognstrup og Lindehøj Sogns Menighedspleje var i ’fint’ selskab, nemlig med tre andre indstillede kandidater.

Disse var Birthe Bang på vegne af Kirkens Genbrug, der  med en stor indsats skaffer midler til menighedsplejen i Herlev Sogn.  Så var Thomas Prehn fra HI Fitness indstillet. Siden starten i 2011 er der 60 frivillige og næsten 2.000 medlemmer. HI Fitness havde omkring 100.000 besøgende i 2016.

Stig Bergman fra Røde Kors i Herlev var indstillet. Han er aktivitetsleder for mere end 35 frivillige i genbrugsbutikken på Herlev Hovedgade og tillige aktivitetsleder for den årlige landsindsamling. Den tidligere skolelærer har i realiteten et fuldtidsjob og måske endda mere til som frivillig i Røde Kors.

Men det blev så den sociale indsats fra Lise Vognstrup og øvrige frivillige i Lindehøj Sogns Menighedspleje, der modtog Frivilligprisen 2017 i lørdags.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!