Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Ransagninger og anholdelser i forbindelse med ulovligt salg af lattergas

Tirsdag morgen igangsatte Københavns Vestegens Politi ransagninger på et større antal adresser på Sjælland.

Københavns Vestegns Politi har den sidste tid haft et stort fokus på misbrug og ulovlig salg af lattergas, og tirsdag morgen førte det til anholdelse af fire mænd, som sigtes for at stå bag opbevaring og salg af lattergas. Det fremgår af en pressemeddelelse.

På baggrund af efterforskningen, vurderer politiet, at have afdækket et netværk, der forestod distribution og salg af lattergas. I forbindelse med anholdelserne kunne politiet da også beslaglægge et større parti lattergasflasker.

Måske flere anholdelser

»Vi har stor fokus på ulovligt salg af lattergas, og vi har fulgt flere af de netværk der står bag salget i en længere periode – og disse netværk kan belave sig på, at vi på ingen måde er færdige«, siger lederen for Københavns Vestegns Politis Særlovs-afdeling, politikommissær Kristian Broch, i pressemeddelelsen, hvor han understreger, at man ikke kan udelukke, at der vil ske flere anholdelser.

Ransagningerne og anholdelserne har fundet sted på Vestegnen og i København, Midt- og Vestsjælland samt Nordsjælland. Aktionen er sket i samarbejde med Skattestyrelsen.

Også puffbars og våben

I forbindelse med aktionen har politiet også beslaglagt puffbars, kontanter og blankvåben.

Siden den 1. juli 2023 har det være ulovligt at besidde og sælge lattergas som rusmiddel.

Herlev Bladet har tidligere skrevet om lattergas som en udfordring i kommunen. Læs mere her.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!