Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Richard Ragnvald spillede op til fællessang og en svingom for beboerne på Lærkegaards Centret

I tirsdags var Richard Ragnvald på besøg på Lærkegaards Centret i Herlev for at underholde og synge for plejecentrets beboere. Det vakte stor glæde blandt de ældre, der sang med og klappede i takt til de kendte dansktop-sange.

På plejecentret Lærkegaards Centret i tirsdags var der lagt op til en hyggelig eftermiddag for plejecentrets beboere med kaffe, kage og så kom Richard Ragnvald forbi, og underholdte med dansktop-sange.

»Goddag alle sammen. Jeg har glædet mig så meget til at komme hos jer i dag. Nu er coronatiden over, og vi må danse, kramme og så må vi synge. Er I klar til det?,« sagde  Richard Ragnvald, da han fik mikrofonen i hånden.

Plejecentrets beboere råbte enstemmigt ‘jaaaa’, og så begyndte Richard Ragnvald at synge den første dansktop-sang, og han lagde ud med en ægte klassiker. Det var nemlig ‘Du er min øjesten’, som var eftermiddagens første sang.

»Alle sammmen kom. Syng med,« sagde Richard Ragnvald mens han sang.

Plejecentrets beboere sang med, nynnede melodien og vippede fra side til side i takt til musikken. Det var tydeligt at mærke, at de nød at høre dansktop-sangeren synge de velkendte sange.

Artiklen fortsætter under billedet.

LÆS OGSÅ: Flere voksenstyrede aktiviteter i frikvartererne skal forebygge mobning

Kendte dansktop-sange

Udover ‘Du er min øjesten’ var der også andre klassiske dansktop-sange på programmet. Richard Ragnvald sang både sine egne og sine dansktop-kollegaers sange.

Han sang blandt andet ‘Tak fordi vi er venner’, ‘En lille pige i flade sko’,  og ‘Vi skal gå hånd i hånd’.

»Nu skal vi have en sang, som passer til i dag,« sagde Richard Ragnvald, da han præsenterede sin næste sang, der er hans egen og hedder ‘En Dejlig Dag.’

Richard Ragnvald sang også sin populære sang, der hedder ‘Kære lille mormor’, til store glæde for plejehjemmets beboere, der sang med på melodien.

»Tusind tak for i dag. Jeg vil gerne have lov til at ønske jer en fortsat god dag og en god sommer. Jeg håber, at vi ses en anden god gang,« sagde dansktop-sangeren, da han sagde farvel til beboerne på plejecentret.

Læs mere om Richard Ragnvalds besøg på Lærkegaards Centret i næste uges Herlev Bladet. Du kan også se billeder og videoer fra dagen på vores Instagramprofil.

LÆS OGSÅ: Herlev Hallen havde flest Ja-stemmer: Se fordelingen af stemmer på dit valgsted her

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!