Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Genbrugsstationen skulle være lukket det meste af sommeren: Nu åbner den igen på tirsdag

Genbrugsstationen på Marielundsvej lukkede ned forleden, men nu har Herlev Kommune besluttet at åbne den igen efter pinse.

Der var egentlig udsigt til næsten en hel sommer, hvor man som Herlevborger skulle til en af nabokommunerne, hvis man skulle af med sit affald på en genbrugsstation. Men den plan er ændret. Det oplyser Herlev Kommune til Herlev Bladet.

Genbrugsstationen på Marielundvej lukkede nemlig ned forleden, og den nye genbrugsstation på Mileparken 23 åbner først den 15. august. Men nu har Herlev Kommune besluttet, at genåbne den eksisterende genbrugsstation fra på tirsdag den 7. juni, så man alligevel kan komme af med sit affald det meste af sommeren.

‘Derfor er der nu fundet en løsning, så den eksisterende genbrugsstation på Marielundsvej 49 kan genåbne – men dog først fra tirsdag den 7. juni. Genbrugsstationen har dermed lukket henover pinsen.’ skriver kommunen på Facebook.

Lukket 14 dage i august 

Skal du af med affald her i pinsen, skal du derfor til en af de omkringliggende kommuner. Herlev Kommune oplyser også til Herlev Bladet, at genbrugsstationen på Marielundsvej lukker ned igen den 31. juli, mens den nye genbrugsstation på Mileparken åbner den 15. august.

Derfor vil der også være 14 dage i august, hvor man som Herlevborger skal finde andre steder af komme af med sit affald.

LÆS OGSÅ: Startskuddet til den nye genbrugsstation 

Nedenfor har vi listet en række genbrugsstationer i nogle af de omkringliggende kommuner, som du kan benytte, hvis du her i pinsen skal af med affald.

Genbrugsstationer i nærheden af Herlev

 • Gladsaxe Genbrugsstation
  Turbinevej 10
  2860 Søborg
 • Ballerup Genbrugsstation
  Energivej 44
  2750 Ballerup
 • Rødovre Genbrugsstation
  Valhøjs Allé 182
  2610 Rødovre
 • Ledøje-Smørum Genbrugsstation
  Hassellunden 2B
  2765 Smørum
 • Værløse Genbrugsstation
  Ballerupvej 75
  3500 Værløse
 • Lyngby-Taarbæk Genbrugsstation
  Firskovvej 9
  2800 Kgs. Lyngby
 • Albertslund Genbrugsstation
  Holsbjergvej 44
  2620 Albertslund
 • Gentofte Genbrugsstation
  Ørnegårdsvej 15
  2820 Gentofte

Du kan finde flere genbrugsstationer i nærheden hos Vestforbrændingen. Her finder du også genbrugsstationernes åbningstider

LÆS OGSÅ: Den nye genbrugsstation bliver større

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!