Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

I morgen kan du stemme på sang om Herlev – hør eller genhør den her

I morgen lørdag den 4. juni har ‘Herlev – Vestegnens Monaco’, som for mange herlevitter er blevet en kendt sang, også mulighed at blive kendt i radioen og på dansktop-listen.

Hver lørdag har en sang om Herlev mulighed for at komme på dansktop-listen, når lytterne af radioprogrammet ‘På vej mod Dansktoppen’ på P5 stemmer om, hvilken sang ud af tre mulige, der skal på dansktop-listen.

Når radioprogramet sendes i morgen lørdag kl. 13.00 på P5 er sangen ‘Herlev – Vestegnens Monaco’, der er skrevet af Søren Sebber og sunget af Michael Lønnberg, ‘en af de tre sange, du kan stemme på.

Michael Lønnberg glæder sig over, at ‘Herlev – Vestegnens Monaco’ er med i denne lørdags udseendelse af ‘På vej mod Dansktoppen.’

»Vi synes da, at det vil være fantastisk, hvis vi kom på dansktoplisten. Det er en unik chance for at gøre en lokal sang til en landskendt sang,« siger han og tilføjer:

»Vi synes jo, det er en glad sang, som gerne skulle bredes ud til almindelig benyttelse, og skabe god stemning i en tid, der ellers har været ret problematisk af forskellige årsager,« siger han, der også fortæller, at målet ikke er at komme til at ligge nummer et på listen, men at brede sangen ud til flere dele af Danmark og ikke bare i Herlev.

Programmet ‘På vej mod Dansktoppen’ sendes i morgen lørdag den 4. juni kl. 13.03 til kl. 14.00. Afstemningen foregår over sms, og den vil være åben fra kl. 13.00 og til kl. 14.05.

Du kan høre eller genhøre Herlevs egen bysang ‘Herlev – Vestegnens Monaco’ her:

LÆS OGSÅ: Richard Ragnvald spillede op til fællessang

Skudt til hjørne 

Søren Sebber og Michael Lønnberg sendte for længe siden sangen ind til P5-programmet, men i lang tid har det ikke lykkedes dem at komme med.

»Vi havde sådan lidt skudt den til hjørne, men så viser det sig, at ham der administrerer det her program alligevel synes, at den skulle have en chance, og det er vi rigtig glade for,« fortæller Micheal Lønnberg.

Til dagligt arbejder Michael Lønnberg på plejecentret Herlevgård, og har også sin gang på andre plejecentre i Herlev. Her bruger han også sangen ‘Herlev – Vestegnens Monaco’, som giver de ældre et smil på læben, fortæller han.

»Den er jo nem at synge med på, og det skaber simpelthen bare en fest. Og så er målet sådan set nået, men jeg synes, det kunne være sjovt, at bringe den over vores bygrænse. Det er en positiv sang med et lille twist selfølgelig,« fortæller Michael Lønnberg, der håber, at sangen også vil bringe et smil på lytternes læberne, når den spilles i radioen i morgen.

Læs mere om Søren Sebber, Michael Lønnberg og deres sang her:

Her er Herlevs nye bysang

Herlev har fået sin egen sang

Info: 

  • Programmet ‘På vej mod Dansktoppen’ sendes på P5, kan høres på DR.dk eller i appen DR LYD.
  • Programmet sendes fra kl. 13.03 til kl. 14.00. Afstemningen er åben fra kl. 13.00 til kl. 14.05.
  • Du kan allerede nu høre de sange, som ‘Herlev – Vestegnens Monaco’ er oppe imod. Det kan også høres på DR.dk eller i appen DR LYD.
  • Det er lytterne af P5-programmet der stemmer om, hvilken sang ud af de tre mulige på denne lørdags program, der kommer på dansktop-listen.
Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!