Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Røgudvikling i lejlighed slog gnister på Facebook

En bøn om hjælp til en familie, hvis lejlighed fredag blev røgskadet, skabte en heftig debat i Facebook-gruppen 'Herlev, min by', om hvorvidt historien var sand eller ej.

Et opslag i Facebook-gruppen ‘Herlev, min by’ lørdag om hjælp til en familie, hvis lejlighed er blevet røgskadet, fik efterfølgende bemærkelsesværdigt mange kommentarer. Både fra brugere, der udtrykte sympati og gerne ville hjælpe, men også fra brugere, der var skeptiske over for, om opslaget og historien er sand.

Fra Københavns Vestegns Politi oplyser man, at både politi og Beredskab Øst fredag 14. januar klokken 14.43 blev kaldt ud til røgudvikling i en lejlighed på Toggangen i Herlev.  Ifølge politiet var det beboeren selv, en 35-årig kvinde, der slog alarm, da der kom røg fra hendes ovn. Politiet oplyser, at røgen er opstået som følge af et pyrolyseprogram – en selvrensnings-funktion, der findes i mange nyere ovne.

Beredskab Øst, der fik bugt med røgen, bekræfter, at røgen kom fra ovnen.

Ingen personskade

Politiet oplyser desuden, at der ikke var ild eller brandfare og ingen personskader. Men at man har tilset en person i en ambulance.

»Når man ringer 1-1-2, kommer både politi og ambulance ud, og det er formentlig derfor, at personen for en sikkerhedsskyld er blevet tjekket,« siger lokalpolitiet og tilføjer, at personen ikke regnes som skyld i branden, da hun ikke har kunnet vide, at det ville udvikle sig på den måde.

Lejligheden tilhører afdelingen Kagsgården, som er en del af Herlev Boligselskab.

Læs Facebook-opslag her.

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!