Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Forlænger visitationszone på grund af risiko for yderligere hændelser

Politiet forlænger visitationszonen for dele af Gladsaxe, Rødovre og Herlev frem til 1. februar lavet i forbindelse med en verserende konflikt i bandemiljøet.

For tredje gang forlænger Københavns Vestegns Politi visitationszonen, som også gælder for Herlev frem til 1. februar klokken 18. Det fremgår af en pressemeddelelse, hvor det også ses, at Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter den 6. januar 2022 har vurderet, at der fortsat verserer en voldelig konflikt mellem de flere grupperinger, og at der derfor aktuelt består en risiko for yderligere voldelige hændelser.

Beslutningen medfører, at politiet fortsat kan foretage stikprøvevis besigtigelse af personers legeme samt undersøge tøj og andre genstande, herunder køretøjer, med henblik på at forebygge, at nogen foretager strafbare handlinger, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd.

På grund af voldelige hændelser

Baggrunden for beslutningen er, at der har været en række voldelige hændelser i Storkøbenhavn, som vurderes at have relation til rocker- og bandemiljøet, og hvorunder der er anvendt skydevåben i flere tilfælde. Det er Københavns Vestegns Politis vurdering, at personer fra de involverede grupperinger i Københavns Vestegns Politikreds vil kunne træffes i dele af Gladsaxe, Rødovre og Herlev Kommuner, og at der fortsat er risiko for yderligere voldelige hændelser der, hvor de involverede grupperinger i Købenavns Vestegns Politikreds holder til.

LÆS OGSÅ: Forlænges igen

Visitationszonen omfatter et område afgrænset af Bagsværd Hovedgade, Buddinge Hovedgade, Søborg Hovedgade, Kommunegrænsen til Københavns kommune, Roskildevej, Damhus Boulevard, Kommune-grænsen mod Hvidovre kommune, Kommunegrænsen mod Brøndby Kommune, Korsdalvej, Rødovre Parkvej, Tårnvej, Jyllingevej, Islevdalsvej, Niels Frederiksens Alle, Nordre Ringvej, Lyskær, Marielundvej, Herlev Hovedgade, Borgerdiget, Tvedvangen, Gammel Klausdalsbrovej, Skinderskovvej, Krebsedammen, Ring 4, kommunegrænsen til Furesø kommune, Ring 4.
Alle de ovenævnte veje indgår i visitationszonen.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!