Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Royal indvielse af Herlev Hospitals nye kvadratmeter

Herlev Hospital havde i dag fornemt besøg af Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary, da det nye Akuthus og Kvinde-Barn-Center blev indviet.

I en skinnende sort Audi efterfulgt af en mørkegrå Range Rover ankom Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary i dag til Herlev Hospital.

I dag var nemlig en helt speciel dag på hospitalet. For i dag blev dørene slået op til det nye Akuthus og Kvinde-Barn-Center. Og intet mindre end selveste Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary var med til indvielsen.

Det var også kronprinsessen, der fik lov til at klippe den røde snor over ind til Herlev Hospitals 56.000 nye kvadratmeter, der den 20. juni er klar til at tage imod nye patienter.

GALLERI: Se alle billederne her

De nye kvadratmeter som i den grad udvider Herlev Hospital, indeholder knap 300 enestuer, en fælles akutmodtagelse og grønne omgivelser i form af utallige gårdhaver.

»Det er meget imponerende at kigge ind i fremtidens sygevæsen. Det er nogle flotte rammer,« understreger kronprinsessen, efter en rundtur, der blandt andet bød på et kig ind i en alarmstue, sengestue og et besøg udenfor i en af gårdhaverne.

Du kan allerede nu se de billeder, Herlev Bladets fotograf tog fra indvielsen i vores billedgalleri, og så kan du i næste uges avis læse meget mere om den royale indvielse af Akuthuset og Kvinde-Barn-Centeret.

Læs mere i næste uges Herlev Bladet
Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!