Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Skænderi formentlig årsag til knivstikkeri

Politiet mener, at det var et skænderi om, hvordan man opfører sig i trafikken, der fredag aften førte til, at en 60-årig mand blev stukket ned.

Det var formentligt et skænderi, der fredag aften lige omkring klokken 19.13 endte med, at en 60-årig mand blev stukket ned på Herlev Hovedgade lige omkring Høreklinikken. Det fortæller efterforskningsleder Andreas Mollerup fra Københavns Vestegns Politi til Herlev Bladet.

»Vores hovedteori er, at det var uenighed om den trafikale opførsel, der udløste det,« siger efterforskningslederen, der på nuværende tidspunkt ikke vil gå i detaljer med, hvad uenigheden drejede sig om.

»Men det er vigtigt at understrege, at det formentligt ikke var en form for lokalt opgør eller et bandeopgør, som det tidligere har været nævnt,« siger han.

En af de tre, der er efterlyst i sagen, har meldt sig selv, mens to stadig er på fri fod.

Hvis der er nogen, der har en idé om, hvem de to kan være, så hører vi meget gerne fra dem

»Hvis der er nogen, der har en idé om, hvem de to kan være, så hører vi meget gerne fra dem,« siger Andreas Mollerup, der også gerne hører fra borgere, der har andre oplysninger i sagen.

De to beskrives som værende i alderen 15-25 år og som havende arabisk/mellemøstligt udseende. De kørte på en stor blå/hvid sporty motorcykel, der senere blev fundet ved Lindbjerg Sø ved Tvedvangen.

Dykkere var lørdag i søen, hvor de fandt en kniv, der nu er ved at blive undersøgt. Ifølge politiet kan der gå op til fire uger, før svarene på de tekniske undersøgelser af kniven foreligger.

Den 60-årige blev mandag meldt uden for livsfare. Har du oplysninger i sagen, så ring 114.

Læs mere i denne uges avis. 

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!