Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Storkøbenhavns største biludstilling på BIG

På lørdag er der noget for alle, der kan lide biler på BIG.

Når BIG på lørdag den 9. juni fyldes op af biler, så er der mindst én mand, der bliver glad: Projektleder Michael Frydensbjerg fra Herlev Bladet.

»Det har simpelthen været så fint at  opleve den opbakning, der er både fra forhandlerne og BIG,« siger han, og understreger, at han håber på samme opbakning fra publikum.

Det har simpelthen været så fint at  opleve den opbakning

»Sidste år var det alle mulige, der dukkede op – fra folk, der var på udkig efter ny bil til dem, der bare ikke kan få biler nok. Sådan håber jeg, det bliver igen,« siger han,

I år byder Biler på BIG på endnu flere bilmærker i form af VW, Opel, KIA, Peugeot, Mazda, Isuzu, Skoda, Seat, Renault, Ford og Citroën.  Og så kommer de helt store amerikaner biler som entusiaster fra klubben California Dreamers leverer og kan fortælle alt om. 

»Det bliver det ekstra krydderi,« siger projektlederen, der konstaterer, at med det setup kan Biler på BIG uden at tøve kalde sig Storkøbenhavns største biludstilling.

»Nu er det andet år, vi gør det. Og jeg håber og tror, at det er en fast tradition, der er kommet til byen,« siger Michael Frydensbjerg. 

Biler på BIG kan opleves på parkeringspladserne foran hovedindgangen mellem klokken 10 og 15.

Læs også: Politiet går offroad. 

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!