Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Sko, Torp og Woods

Trioen Sko & Torp leverede en intimkoncert med humor og fordybelse, hvor musik og sang gik op i en højere enhed.

Det var en veloplagt Søren Sko med guitaristerne Palle Torp og Morten Woods, der kræsede om publikum torsdag sidste uge i Herlev Teaterbio.

»Lad os lege, det er lørdag«, lød det fra ålborgenseren, der  trods intimkoncertens ro til fordybelse flere gange fik den fyldte sal til at klappe og synge med, komme med tilråb som ’smid skjorten’ og til sidst rejse sig op i begejstring.

Det skyldtes ikke mindst de to gange, som kæmpehittet ’On a lonely night’ blev blæst ud i salen. Et hit, der første gang figurerede på debutalbummet fra 1990, som i øvrigt solgte i 200.000 eksemplarer og er det bedst sælgende debutalbum i Danmark nogensinde.

Fortryllende strengeleg

Men det skyldtes i høj grad også guitarvirtuosen og kompagnonen gennem mange år Palle Torp, der trods sin forholdsvis anonyme skikkelse, brillerede på det sekstrengede instrument som var han en anden Paco de Lucia eller blueslegenden Eric Clapton.

Og apropos strengeinstrumenter. Det tredje og nyeste medlem af trioen, Morten Woods, var heller ikke at fornægte på sin 12-strengede lydboks, der forstærkede tonerne ud i rummet og supplerede Palle Torps strengeleg på glimrende vis. Woods bibragte også til festen sin glimrende smørtenor af en backingvokal, der lagde sig pænt op ad Sørens Sko nasale og veltrimmede stemme.

»Det bliver ikke vildere end det her«, sagde Søren Sko indledningsvist efter et af de stille numre: ’Dolphin Girl’ til sin handicappede niece Mathilde, men det blev det i den grad.

Det blev en aften fyldt med personlige og ret så humoristiske anekdoter, afsmittende pingpong musikerne imellem og ikke mindst rigtige gode omgivelser og perfekt lyd i den gamle biografsal.

»I er gode, stedet er fantastisk«, sluttede Søren Sko foran et oprejst publikum, der efter klapsalverne at dømme også var ret så tilfredse med ham og bandet.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!