Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Skovlundes nye bymidte rejser sig

Torsdag morgen åbnede de to første butikker i Skovlundes nye bymidte - Netto og apoteket.

Første levende bevis på, at Skovlundes nye bymidte er på vej, er fuldbragt. Det skete torsdag morgen, hvor en ny og supermoderne Netto slog dørene op til Skovlundeborgerne med stemningsskabende musik, som det sig hør og bør samt en borgmestertale.

Den stod Ballerups borgmester Jesper Würtzen (S) selvfølgelig for, ligesom det også var ham, der saksede sig igennem det røde bånd, som markerede den officielle åbning klokken 8 torsdag morgen.

LÆS OGSÅ: Alle de gode historier fra Skovlunde

Ny butikschef i Skovlunde, en gammel kending fra Lundebjerg-butikken, Jesper Liam Drejer Nielsen, trykkede hånd med borgmesteren og inviterede folk indenfor til gode tilbud og selvfølgelig musik fra Nettos eget husorkester, Nettobanden, med Nettobanden med Michael Bøving i spidsen på banjo. I øvrigt samme orkester, der siden 1981 har spillet til alle Nettos åbninger.

Skovlunde Apotek

Lige ved siden af, en time senere, fik borgmester Jesper Würtzen en ny saks i hånden, for så var turen kommet til Skovlunde Apotek, der flytter 100 meter fra sit tidligere domicil i det gamle center og over i det nye.

Her var det apoteker Jacob Lenau, der sagde velkommen og holdt båndet for borgmesteren, hvorefter folk med Netto-poser strømmede ind til hyldemeterne for at boltre sig i gode varme tilbud.

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!