Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Kendisser samler ind til Stop Spild Lokalt

For tredje gang uddeler Stop Spild Lokalt julemad og gaver til trængte Herlevborgere. Denne gang med hjælp fra kendisser.

Ingen skal gå sultne i seng juleaften. Det sørger Stop Spild Lokalt for. For tredje år i streg står frivillige klar til at uddele julemad og gaver til de mindste lillejuleaften klokken 23.15 i Madoasen, Perikumhaven 1. Og allerede 20. december er der uddeling af flæskestege, men kun til dem, der har bestilt, lyder det fra tovholder Gitte Møller.

Hun afslører, at man i år glæder sig særligt meget til juleuddelingen. Det skyldes, at den lokale kendis Jason Watt og hustruen Majbritt samt Jannie og Carsten Ree hjælper med at samle julegaver ind til børnene. Watt-parret vil også være at finde 23. december for at hjælpe med uddelingen, forlyder det, og det betyder meget.

»Vi håber, at det forhåbentlig vil betyde, at flere får øjnene op for os, og vi får flere frivillige, der vil hente varer. Det er jo fantastisk og en speciel oplevelse. Ikke noget vi er vant til,« vurderer Gitte Møller, der oplyser, at de pt. er omkring 20 frivillige.

 

Hele familien Watt. Majbritt tv. og Jason Watt kommer lillejuleaften og hjælper med at dele julemad og gaver ud i Madoasen.

 

 

 

 

 

 

 

Flere givere

Et tal, der gerne må stige. Det samme gælder antallet af familier, der kommer og henter mad.

»Vi ved, der er nogle derude, der ikke kommer,« bemærker tovholderen, som understreger, at det godt kan betale sig.

Ikke mindst takket være det stigende antal donorer fra lokalområdet. Det er: Føtex-butikkerne i Big og Herlev Bymidte Butikscenter, Rema 1000 på Bangs Torv, i Skovlunde, Hareskovby og på Gammelmosevej, Irma på Søborg Hovedgade, Super Brugsen i Skovlunde og Fakta i Buddinge.

LÆS OGSÅ: Stop Spild lokalt giver julemad

Gitte Møller oplyser, at man også planlægger at uddele mad nytårsaftensdag 31. december formentlig om eftermiddagen.

Derudover har Madoasen åbent syv dage ugentligt:

MANDAG: 18.00-18.15
TIRSDAG: 18.00-18.30
ONSDAG: 18.00-18.15
TORSDAG: 18.00-18.30
FREDAG: 18.00-18.15
LØRDAG: 17.00-17.15
SØNDAG: 17.00-17.30

Mandag, onsdag og fredag uddeles kun brød.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!