Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Slog 20-årig af cykel og filmede det

Tre drenge på 16, 17 og 18 år har fået en betinget fængselsstraf for at have overfaldet en ung mand på cykel. En af de tre filmede og delte også hændelsen.

Han forsøgte at komme væk på sin cykel, den 20-årige unge mand, som tre yngre drenge kort før nytår sidste år, overfaldt ved at skubbe ham af cyklen og flere gange slå ham i hovedet og på kroppen.

LÆS OGSÅ: Naboer frustrerede over serviceafdelings placering

Ifølge anklageskriftet fremgår det ikke, hvorfor manden skulle overfaldes på den måde, men for nylig blev de tre drenge på henholdsvis 16, 17 og 18 år idømt 60 dages betinget fængsel blandt andet med vilkår om, at de skal for Ungdomskriminalitetsnævnet. Det foregik ved Retten i Glostrup, som samtidig også fandt den 17-årige skyldig i at have filmet dele af hændelsen og delt videoen med de to andre via det sociale medie Snapchat.

Overfaldet skete 28. december sidste år klokken cirka 03.30 et sted i Herlev.

Hvad er Ungdomskriminalitetsnævnet?

Ungdomskriminalitetsnævnet er et uafhængigt nævn, som medvirker til at forebygge ungdomskriminalitet ved at fastlægge målrettede, individuelle forebyggende indsatser for kriminalitetstruede børn og unge i alderen 10-17 år.

Læs mere her.

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!