Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Stor medaljehøst til Herlev

Herlev tog en guld, fem sølv og to bronze med hjem fra de til Østdanske Ungdomsmesterskaber

Til weekendens Østdanske Ungdomsmesterskaber stillede Herlev Løbe- og Atletikklub med et lille, men dejligt hold på syv atleter. Det blev en rigtig hyggelig og god oplevelse med flere gode resultater og medaljer – og en suveræn forældreopbakning, skriver klubben til Herlev Bladet.

Ida Rafaela Øhrgaard Laursen stillede op i P12 i hele seks øvelser og vendte hjem med personlige rekorder i de fem af dem – og tre medaljer: Guld på 1000 meter med en ni sekunders PR, sølv i både hammerkast og på 600 meter med 13 sekunders PR.

I pigernes P17 havde Charmaine De Taza også en god weekend. To sølv i hhv. spydkast og kuglestød blev suppleret med en bronze i diskos med ny PR på 30,16 – og en placering som nr. 4 på årets danske rangliste.

Fortsætter efter billedet

Ida Rafaela Øhrgaard Laursen med sin medalje.

Karen Leth-Sonne løb desværre ind i en fodskade i stangspring, men nåede alligevel at tangere PR på 2.10 meter og en bronzemedalje P15 inden hun måtte trække sig fra de sidste kasteøvelser. Det blev forinden til en PR i hammerkast.

Nellie Krebs nåede to ud af tre øvelser i pigernes tre-kamp P11 og var med i toppen inden hun måtte gå fra det afsluttende kuglestød.

Hos drengene var David Sylvest Rasmussen med i tre-kampen D11 og måtte tage takke med den ærgerlige 4. plads efter en rigtig god indsats. Noah Sardrup, der er Herlevs flittigste stævnedeltager, var som sædvanligt på pletten i D10, men fik ikke det hele til at stemme i dag. Det fik Marcus Holmegaard til gengæld og løb, kastede og sprang sig til en flot sølvmedalje.

ANDRE HISTORIER: Ny dansk rekord til Inge Stampe fra Herlev Løbe- og Atletikklub

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!