Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Syng med og spred et glædens budskab i aften klokken 19 og 19.30

En gruppe beboere fra Lille Birkholm skruer op for musikken hver aften for at sprede et budskab om sammenhold og glæde i en svær tid. Syng med fra klokken 19 og 19.30 ved Persillehaven.

Flere steder i landet bliver der sunget og spillet musik ud af vinduerne for at sprede et budskab om sammenhold, glæde og ikke mindst taksigelse over for dem, der yder en helt særlig indsats i en særlig svær tid.

Tendensen er også nået til Persillehaven i Herlev, hvor en gruppe beboere hver aften åbner op for vinduerne, skruer anlægget op og lader toner af sammenhold og glæde sprede sig til Herlevborgerne.

LÆS OGSÅ: To sigtet for tyveri af håndsprit på hospitalet.

»Vi vil gerne sprede en positiv stemning her i karantænetiden. Enten står jeg eller min overbo (Kelly Borkjær, red.) med en halvstor boomblaster og spiller ud ad vinduet med diverse lys fra lyskæder og mobiltelefoner for at prøve at sprede glæden ved musikken,« siger Mads Hartmann Nielsen, som sammen med nogle naboer startede initiativet op.

»Hele humlen er at få folk til at synge med, men for at nå bredt ud, så bliver vi nødt til at spille noget, som folk kan høre, derfor sætter vi anlægget til. Vi prøver selv at synge med, så godt vi kan – vi er ikke de store sangfugle – men vi håber på at kunne høre folk synge med derude. I aften (mandag den 23. marts, red.) spiller vi noget med Wafande, fordi det giver noget glæde,« tilføjer han.

LÆS OGSÅ: Opdateres: Corona-nyt fra kommunen.

Kom og syng med til Wafande i aften klokken 19 ved Persillehaven 16. Der er også fællessang ved Persillehaven 249 klokken 19.30. Her vil der senere på ugen også være livesanger på med mikrofon.

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!