Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Tager syv medaljer med hjem til Herlev

Herlev Idrætsforenings Kunstskøjteafdeling har Danmarks allerbedste kunstskøjteløbere.

I weekenden den 17.- 19. marts afholdt Dansk Skøjte Union sin sidste konkurrence i sæsonen med  ‘Forårsfinalen 23,’ der var for de ældre løbere fra novice til senior.
HIKU (Herlev Idrætsforenings Kunstskøjteafdeling) har Danmarks allerbedste kunstskøjteløbere, og de vandt da også hele syv medaljer, skriver klubben til Herlev Bladet.

Under forårsfinalen afholdes Grand prix.- finalen for de seks løbere, der i de enkelte mesterskabsrækker, har klaret sig bedst ved sæsonens DSU- konkurrencer. Man skal have deltaget i mindst to af DSUs konkurrencer for at kunne kvalificere sig til Grand Prix-finalen.

Fire af HIKUs mesterskabsløbere havde kvalificeret sig til Grand Prix-finalerne i hhv. novice piger  og junior dame-rækken. I Grand prix-finalen for novice ( 13-15 år) tog Fie Egan Magnussen guld, mens Lotus van Tol Wulff vandt bronze. Anna-Flora Colmor Jepsen, der er junior Danmarksmester, tog guldet i junior damer.

HIKUs medaljer i de øvrige rækker:
Laura Hjortkjær, guld i Novice M.
Cecilie Adele Theisen sølv, solodans, junior M
Elias Alexander Vergara, guld, junior herrer, K3

Sarah Winther Mortensen bronze,  junior K3 damer.