Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Lunken modtagelse af ny løsning fra beboere i Musikkvarteret

Ny løsning åbner for kørsel til og fra Musikkvarteret, når Ringvejen spærres af for trafik mellem Lyskær og Herlev Hovedgade fra næste uge. Beboerne undrer sig over, at der først blev fundet en ny løsning, da de råbte op.

I går torsdag fandt Herlev Kommune og Hovedstadens Letbane en ny løsning, hvor man åbner for til- og frakørslen i Musikkvarteret via Herlev Ringvej i sydgående retning, så der stadig vil være ind- og udkørsel mellem Kantatevej og Herlev Ringvej. 

Men denne løsning fandt de først frem til fire dage efter, at beboerne i Musikkvarteret havde modtaget et brev fra Hovedstadens Letbane, hvor der stod, at til- og frakørslen i Musikkvarteret ville blive lukket, når Herlev Ringvej skal spærres af for al trafik mellem Lyskær og Herlev Hovedgade fra tirsdag den 21. marts og cirka fem måneder frem.

Og processen frem til den nye løsning har skabt utilfredshed hos de tre beboere i Musikkvarteret, Per Laub, Torsten Tvermosegaard og Anders Strate-Jensen, på flere områder.

Utilfredse beboere

Først var Per Laub, Torsten Tvermosegaard og Anders Strate-Jensen frustrerede over den manglende dialog mellem Hovedstadens Letbane, Herlev Kommune og beboerne i Musikkvarteret. Nu undrer de sig over, at der først blev fundet en ny løsning, da de råbte op.

»Det kan ikke være rigtigt, vi skal råbe op, før der sker noget. Jeg forstår slet ikke den manglende kommunikation, der har været mellem de to parter (Herlev Kommune og Hovedstadens Letbane, red.),« siger Anders Strate-Jensen.

»Det undrer mig virkelig, at det skal i medierne, før der sker noget, og at vi beboere skulle råbe højt først,« siger Torsten Tvermosegaard.

»Jeg troede faktisk, at letbanen bare ville trumfe igennem og sige, at sådan er det bare. Men det manglede jo også bare, at de fandt en løsning så hurtigt,« siger Per Laub.

Læs historien om beboernes frustrationer her. 

Lunken modtagelse

Selvom Herlev Kommune og Hovedstadens Letbane har fundet en ny løsning, er Per Laub, Torsten Tvermosegaard og Anders Strate-Jensen stadig skeptiske over for den.

»Den er jo fin nok. Så kan vi jo stadigvæk komme ud. Jeg vil sige, det er da en fin løsning, de har fundet frem til, når man sammenligner med den gamle, men stadig ikke den bedste,« siger Anders Strate-Jensen.

»Løsningen er bedre end ingenting, men for en fem måneders periode er det stadig ikke det mest optimale,« siger Torsten Tvermosegaard.

»Det er i hvert fald bedre end den anden løsning, og det er også godt, at de har fundet en ny løsning så hurtigt,« siger Per Laub.

Har du en kommentar til denne historie, så skriv til camilla@herlevbladet.dk

LÆS MERE: Her er løsningen: Musikkvarteret bliver ikke spærret af

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!