Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Tiltale i medieomtalt bedragerisag fra Herlev

Den 60-årige norske kvinde, der blandt andet snød en bedemand i Herlev, er blevet tiltalt i 22 forhold. Sagen skal for retten i december.

Anklagemyndigheden i Nordsjælland har rejst tiltale for 22 forhold af bedrageri af særlig grov karakter mod den 60-årige norske kvinde, der i juli blandt andet snød en bedemand i Herlev for 1.200 kroner. En sag, der vakte en del medieomtale i Herlev Bladet og til sidst førte til kvindens anholdelse. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Nordsjællands Politi.
Et af de 22 forhold er således sagen fra Herlev, men kvinden, der før er blevet omtalt i diverse medier som ‘Nordens største bedrager’, har adskillige andre sager på samvittigheden. I flere af dem er hun også blevet dømt og har siddet i fængsel.
Politiet oplyser, at det ses i anklageskriftet, at hun i Danmark har boet på bed and breakfast, klostre og refugier, hvorfra hun senere er rejst uden at betale regningen.
LÆS OGSÅ: Bedemands advarsel førte til anholdelse
Derudover har hun lånt penge af flere personer, selvom hun ikke havde evne eller vilje til at tilbagebetale lånene. Endelig er kvinden tiltalt for tyveri af blandt andet et billede og et kobberstik.
De 22 forhold strækker sig over en periode fra 2014 til i år.
Kvinden, der i Danmark blev kendt som hovedpersonen i podcasten ‘Kvinden med den tunge kuffert’ lavet af Politiken og Third Ear, har siddet varetægtsfængslet siden 30. juli i år og nægter sig skyldig i forholdene, der kommer for Retten i Lyngby 17., 19. og 20. december.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!