Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

To Herlev-spillere med til at sikre EM-sølv

Marqus Marion (17 år) og Nathan Yoosi (18 år), begge fra BMS Herlev, kan fejre, at det danske U18 landshold i basketball har sikret sig oprykning til A-divisionen ved at blive nummer to til EM i B-divisionen.

Både Danmarks basketfans og den lokale klub, BMS Herlev, har hænderne i vejret, efter at det danske U18 landshold i basketball har sikret sig oprykning til A-divisionen i Europa.

LÆS OGSÅ: Behandlingsproblemer i ældreplejen blev løst

Det er blot anden gang, at Danmark spiller et U18 herrelandshold op blandt Europas 16 bedste hold. Sidste gang var i 2011.

Lokalt er det også ret unikt, at hele to lokale spillere har været en del af triumfen. Nemlig Marqus Marion på 17 år og Nathan Yoosi på 18.

Artiklen fortsætter under billedet.

Marqus Marion (nummer 11) fra BMS Herlev fik en plads på All Star-holdet, og blev kåret som en af de fem bedste i turneringen EM, div B. Foto: FIBA

 

Lokalt islæt på Allstar-holdet

Succesen opnåede de til dette års EM i B-divisionen i Rumænien, som løb af stablen fra 29. juli til 8. august, hvor Danmark spillede finale mod Sverige, som altså løb med guldet.

Udover den fine holdindsats kan Marqus Marion også glæde sig over en plads på turneringens Allstar-hold. Her var han blandt de fem bedste i hele turneringen.

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!